• "Sähköasennusten ammattilainen"
  • "Vuosien kokemuksella"
  • "Osaava ja luotettava"

Mittaukset

Kiinteistöjen sähköasennuksia SFS 6000 mukaan ja käyttöönottotarkastukset/mittauksineen (käytössä asennustesteri).

Koneiden sähkölaitteistojen sähköasennuksia ja käyttöönottotarkastuksia/mittauksineen SFS 60204-1 mukaan (käytössä konetesteri).

Määräaikaistarkastusten jälkeiset ns. puutelista/sähkötyöt mittauksineen (SFS 6000 ) ja erikoisosaaminen koneiden sähkölaitteistojen työt/mittauksineen (MÄÄRÄAIKAISTARKASTUS EI KATA KONEIDEN ASENNUSTEN TARKASTUSTA). Usein vahinkojen syy mm. tulipaloissa on vanhat asennukset maatiloilla ja teollisuudessa koneilla. Suoritamme riskiarvioinnit ja turvallistustyöt niille. Dokumentoimme aina jolloin vakuutusturva on 100% tasolla.

Haltijan vastuu sähkölaitteiston kunnosta on sen haltijalla/omistajalla, joka on myös VNa 403/2008 vakuutusehdoissa kerrottu. Sähkölaitteisto täyttää kaikki viranomaismääräykset, kun se on vakuutusturvan piirissä. Varmistat näin olevan, kun me asiantuntijayrityksenä teemme työn ja dokumentoinnin asianmukaisilla mittausvälineillä.

Tarkastamme ja dokumentoimme (tarvittaessa korjauskehotus) sähkölaitteet, pienet ja suuret esim. pesukoneet, liedet, valaisimet, hitsauskoneet yms. Haltijan vastuu VNa 403/2008 työssä käytettävät koneet ja sähkölaitteet.

Sähkötöitä tekevän yrityksen on huolehdittava myös Asennustesterien kalibroinnin voimassaolosta. Voimme tarkastaa mittarien olevan niiltä vaadittavien tarkkuuskriteerien mukaisella tasolla. Tarkastuttamalla mittarin voit turvallisesti tehdä sähkötöitä. Kenttäkalibraattorilla tehdystä tarkastuksesta saa pöytäkirjan (tarkastukseen kuuluu eristysvastuksen ja jatkuvuusmittausten tarkistus). Jännite ja vikavirtasuojatestien sekä impedanssimittausten tarkistus kalibraattorilla). Kaikki eri merkkiset asennustesterit soveltuvat testilaitteeseemme. Käytössämme on Megger asennustesteri, Metrel CS2099 kenttäkalibraattori sekä Metrel MI-2170 konetesteri.

Megger asennustesteri

Metrel CS2099 kenttäkalibraattori

Metrel MI-2170 konetesteri